MCC

MCC

8-12. évfolyamos diákok szülei részére:

 

Tisztelt Szülők!

 

Értesítjük Önöket, hogy ismét lehet jelentkezni a zalaegerszegi Mathias Corvinus Collegium Alapítvány (MCC) középiskolások részére szervezett ingyenes tehetséggondozó programjába.

 

A Középiskolás Programba (KP) június 30-ig várjuk a világra nyitott, érdeklődő 8-12. osztályos diákok jelentkezését.

 

Az MCC egy több, mint 25 éve működő tehetséggondozó alapítvány, amely 2021. óta Zalaegerszegen is számos komplex, ismeretterjesztő programot kínál ingyenesen az oda jelentkező diákoknak.

 

A Collegium Középiskolás Programjának célja, hogy a benne részt vevő diákok anyagi helyzetüktől függetlenül a lehető legszínvonalasabb képzésben részesülhessenek, valamint az élményalapú programoknak köszönhetően jelentős előnyhöz jussanak az érettségi vizsgáik sikeres teljesítésében és a pályaválasztásban.

 

Jelentkezni a www.kp.mcc.hu honlapon lehet, ahol bővebb információt is találnak a programról.

 

További kérdés esetén vagy a nyílt nappal kapcsolatos tájékoztatásért keressen engem vagy dr. Takács Amarillát (takacs.amarilla@mcc.hu, +36300854209), a zalaegerszegi Középiskolás Program régiókoordinátorát!

 

 

8-12. évfolyamos diákok részére:

 

Kedves Diákok!

 

Ismét lehet jelentkezni a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány (MCC) középiskolások részére szervezett ingyenes tehetséggondozó programjába!

 

A Középiskolás Programba (KP) június 30-ig várjuk a jelentkezésedet, hogyha szívesen résztvennél a Zalaegerszegen, vidéki egyetemvárosokban, illetve Budapesten szervezett ismeretterjesztő programokon, belföldi és nemzetközi tanulmányutakon. Az elfoglaltságaidhoz rugalmasan illeszkedő színvonalas program jelentős segítséget nyújt az érettségi vizsgád sikeres teljesítésében és a pályaválasztásodban.

 

Jelentkezni a www.kp.mcc.hu honlapon lehet, ahol bővebb információt is találsz a programról.

További kérdés esetén vagy a nyílt nappal kapcsolatos tájékoztatásért keress engem vagy dr. Takács Amarillát (takacs.amarilla@mcc.hu, +36300854209), a zalaegerszegi Középiskolás Program régiókoordinátorát!

 

Csatlakozz Te is a zalaegerszegi MCC több, mint 200 fős diákközösségéhez!

 

4. évfolyamos diákok szülei részére:

 

     

Tisztelt Szülők!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy negyedik évfolyamos gyermeküknek lehetősége van jelentkezni a Mathias Corvinus Collegium ingyenes tehetséggondozó programjába!

 

A Fiatal Tehetség Programunk (FIT) célja, hogy a tehetséges zalai diákok számára komplex, számos tudományterületre kiterjedő képzést biztosítsunk. A FIT Program oktatási elemein túl (szombati élménykurzusok, választható hétköznapi angol és németórák) a közösségépítésre és élményszerzésre is nagy hangsúlyt fektetünk, így a számos élményprogram mellett például nyári tábort is szervezünk diákjainknak.

 

A Fiatal Tehetség Programról bővebben tájékoztatást és jelentkezési felületet (határidő: június 30.) honlapunkon talál: MCC Tehetséggondozás felsős fokon

 

A képzéssel, a jelentkezéssel és a nyílt nappal kapcsolatos kérdés esetén, kérem, keressen engem vagy munkatársaimat az alábbi elérhetőségeken!

 

Takács András                                                                         

06 30 718 4970

takacs.andras@mcc.hu

 

Varga Nikolett

06 30 266 556

varga.nikolett@mcc.hu

 

Tisztelettel és üdvözlettel:

 

Dr. Sali Zsófia

         képviselet-vezető

            Zalaegerszeg

 

  Mathias Corvinus Collegium

8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 7.

         +36-30-2635015

 

Kapcsolódó galéria

MCC

Pályázatok

HTS
Okosan a pénzzel!
Erzsébet tábor
SpaceBuzz
ProSuli
Örökös Ökoiskola
KAPOSVÁRI EGYETEM PARTNERINTÉZMÉNYE
Alapítvány egy százalék
Digitális Témahét
minősített referencia cím