Hírek

MCC

MCC

8-12. évfolyamos diákok szülei részére:

Tisztelt Szülők!

Értesítjük Önöket, hogy ismét lehet jelentkezni a zalaegerszegi Mathias Corvinus Collegium Alapítvány (MCC) középiskolások részére szervezett ingyenes tehetséggondozó programjába.

A Középiskolás Programba (KP) június 30-ig várjuk a világra nyitott, érdeklődő 8-12. osztályos diákok jelentkezését.

Az MCC egy több, mint 25 éve működő tehetséggondozó alapítvány, amely 2021. óta Zalaegerszegen is számos komplex, ismeretterjesztő programot kínál ingyenesen az oda jelentkező diákoknak.

A Collegium Középiskolás Programjának célja, hogy a benne részt vevő diákok anyagi helyzetüktől függetlenül a lehető legszínvonalasabb képzésben részesülhessenek, valamint az élményalapú programoknak köszönhetően jelentős előnyhöz jussanak az érettségi vizsgáik sikeres teljesítésében és a pályaválasztásban.

Jelentkezni a www.kp.mcc.hu honlapon lehet, ahol bővebb információt is találnak a programról.

További kérdés esetén vagy a nyílt nappal kapcsolatos tájékoztatásért keressen engem vagy dr. Takács Amarillát (takacs.amarilla@mcc.hu, +36300854209), a zalaegerszegi Középiskolás Program régiókoordinátorát!

8-12. évfolyamos diákok részére:

Kedves Diákok!

Ismét lehet jelentkezni a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány (MCC) középiskolások részére szervezett ingyenes tehetséggondozó programjába!

A Középiskolás Programba (KP) június 30-ig várjuk a jelentkezésedet, hogyha szívesen résztvennél a Zalaegerszegen, vidéki egyetemvárosokban, illetve Budapesten szervezett ismeretterjesztő programokon, belföldi és nemzetközi tanulmányutakon. Az elfoglaltságaidhoz rugalmasan illeszkedő színvonalas program jelentős segítséget nyújt az érettségi vizsgád sikeres teljesítésében és a pályaválasztásodban.

Jelentkezni a www.kp.mcc.hu honlapon lehet, ahol bővebb információt is találsz a programról.

További kérdés esetén vagy a nyílt nappal kapcsolatos tájékoztatásért keress engem vagy dr. Takács Amarillát (takacs.amarilla@mcc.hu, +36300854209), a zalaegerszegi Középiskolás Program régiókoordinátorát!

Csatlakozz Te is a zalaegerszegi MCC több, mint 200 fős diákközösségéhez!

4. évfolyamos diákok szülei részére:

Tisztelt Szülők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy negyedik évfolyamos gyermeküknek lehetősége van jelentkezni a Mathias Corvinus Collegium ingyenes tehetséggondozó programjába!

A Fiatal Tehetség Programunk (FIT) célja, hogy a tehetséges zalai diákok számára komplex, számos tudományterületre kiterjedő képzést biztosítsunk. A FIT Program oktatási elemein túl (szombati élménykurzusok, választható hétköznapi angol és németórák) a közösségépítésre és élményszerzésre is nagy hangsúlyt fektetünk, így a számos élményprogram mellett például nyári tábort is szervezünk diákjainknak.

A Fiatal Tehetség Programról bővebben tájékoztatást és jelentkezési felületet (határidő: június 30.) honlapunkon talál: MCC Tehetséggondozás felsős fokon

A képzéssel, a jelentkezéssel és a nyílt nappal kapcsolatos kérdés esetén, kérem, keressen engem vagy munkatársaimat az alábbi elérhetőségeken!

Takács András

06 30 718 4970

takacs.andras@mcc.hu

Varga Nikolett

06 30 266 556

varga.nikolett@mcc.hu

Tisztelettel és üdvözlettel:

Dr. Sali Zsófia

képviselet-vezető

Zalaegerszeg

Mathias Corvinus Collegium

8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 7.

+36-30-2635015

Téli szünet

Nyári adminisztrációs ügyelet

Nyári adminisztrációs ügyelet

1-20   21-40   41-60   61-80   81-100   101-120   121-140

Pályázatok

HTS
KAPOSVÁRI EGYETEM PARTNERINTÉZMÉNYE
Örökös Ökoiskola
Erzsébet tábor
Alapítvány egy százalék
minősített referencia cím
Digitális Témahét
Okosan a pénzzel!
ProSuli
SpaceBuzz